Марина Манго

1052629_682726681753553_112161918_o.jpg

Мене знають і за прізвищем, і за прізвиськом – Марина Лук’яненко, або ж  Марина Манго. Журналістка та телеведуча. Окрім TV, працюю ще у сфері івенту. Небайдужа до класичної музики та мистецтва, хочу здобути фах мистецтвознавця й мрію про власну галерею. Що ще?..  Я – затята кіноманка. Колекціоную рукавички (маю більше двадцяти пар). Шаленію від бороданів. Завжди пам’ятаю про те, що «пригоди чекають», а змушувати на себе чекати – не ввічливо :). Живу за принципом «дивуватися, вірити і сподіватися»!  

Вот так! Вот такая она!

https://www.instagram.com/the_mango/

А сейчас мы еще узнаем про Маринины кулинарные предпочтения и умения.

Любимый вкус детства?

Склянка свіжого молока і бабусині коржики. Пригадую, як приїздила до стареньких на канікули. Доки розповідала їм про свої біди-радощі, бабуся частувала коржиками власного приготування. У моїй книжці рецептів вони так і називаються «КОР-ЖИ-КИ» :).

Идеальный завтрак?

Знежирений сир з медом, чашка гарячого чаю з лимоном і.. цікава книжка! Хоча б кілька сторінок…

Что всегда есть в твоем холодильнике?

Яйця, риба, овочі (броколі, капуста, перець, помідори), зелень, листя салату. Зелений базилік росте прямісінько на підвіконні.

Зеленый или черный чай?

Зелений… або чорний з лимоном.

Черный кофе или с молоком?

Оо-у, із цим не склалося. Якось навіть закидали, мовляв, що я за журналіст, як не п’ю кави. Утім своїм смакам не зраджую. Із сестрами полюбляємо мережу кав’ярень «Золотий дукат». Так-от навіть там дівчати смакують усіма можливими видами кави, а я п’ю гарячий шоколад.

Одному или разделить прием пищи с кем-то?

На самоті їсти не люблю… До вподоби галасні сімейні вечері у будні та обіди у вихідні, коли всі жваво обговорюють, як минув день, тиждень, діляться новинами, цікавими історіями.

Ты готовишь?

Так, але… Не те, щоб «редко, но метко». Швидше, просто не люблю готувати у великих кількостях… Їжа має бути, насамперед, корисною і красивою. Подача, сервірування, атмосфера вечері (обіду) мають для мене таке ж значення, як і самі страви.

Твой топ-5 блюд?

Паста, різотто з морепродуктами, запечена форель, сирна запіканка, грибна юшка. Мабуть якось так!

Не люблю?

Томатний сік. Не куштувала жодного разу. Мені просто не подобається його запах. А все, що не подобається мені «на нюх» – я не їм. :)

Знаю что вредно, но делаю?

Я страшенно люблю випічку: пироги і пиріжки із різноманітними начинками, булочки з корицею, круасани з шоколадом, плюшки із хрумкою цукровою скоринкою… Пишу й ковтаю слинки:). Рідні жартують з цього приводу й частенько дражнять мене «булька, булька». Утім, самоконтроль – моє друге ім’я, тому свіжу здобу дозволяю собі зрідка.

Отличное место, где замечательно готовят?

Кухня моєї мами! У неї все виходить на відмінно: печеня із грибами, вареники з полуницею, бісквіт. Просто пальчики оближеш!

Твой "гениальный" (быстрый, легкий в приготовлении, страшно вкусный, твой хит) рецепт?

Справді швидкий, легкий у приготуванні й дуже смачний… салат «Геніальний» :).

Для приготування потрібні:

Пекінська капуста

Авокадо – 1шт.

Зелене яблуко – 1шт. (збризнути лимонним соком)

Креветки очищені, проварені – 300 гр.

Заправка:

Йогурт – 150 гр.

Гірчиця в зернах – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком. Смачного!